otrdiena, 2011. gada 18. oktobris

20 min. darbs



6 komentāri:

  1. Jums labi ķēries ! Tā katru dienu ????
    Es piedalos, kad atbraukšu.

    P.S.
    Parasti jau makšķernieki savas vietas neizpauž publiski ;-)

    AtbildētDzēst
  2. Kā var zināt, kura zivs ēdama? Vai nav tā, kā ar sēnēm?

    AtbildētDzēst
  3. Katru dienu tā neķeras, bet zinām vietu. Un ar tām zivīm ir tā - smukās ēdamas, nesmukās nav ēdamas.

    AtbildētDzēst
  4. Un kā pie svaiga tunča var tikt?

    AtbildētDzēst
  5. Arī gribu makšķerēt!!!!
    Maija no Palmar de Aramaras

    AtbildētDzēst
  6. Pie svaiga tunča var tikt, grozoties pa ostu un iekasējot īpašu nodokli no zvejniekiem. Makšķerēsim, kad ieradīsieties.

    AtbildētDzēst